Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Козметичен комплект с роза в декоративна шейничка

Арт.№ 9200033

Дамски козметичен комплект с роза в декоративна шейничка- Съвършеният подарък за Коледа или чудесна изненада за някоя именичка или рожденичка в зимните месеци.

Поднесете в елегантна и атрактивна опакова и с ухание на роза- това е подарък, с който никога няма да сгрешите в избора си!

Цена

19,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски козметичен комплект с роза в декоративна шейничка - един малък, но изключително симпатичен коледен подарък за всяка жена.

Какво съдържа комплектът:
Душ гел с аромат на роза, 60 мл
Лосион за тяло с аромат на роза, 65 мл
Гъба за тяло
Декоративна метална шейничка

Марка: IDC


Маслото от роза има антибактериален и противовъзпалителен ефект върху кожата, като действа благоприятно 
срещу акне и зачервявания.
Антиоксидантният ефект на розата защитава кожните клетките от увреждане, като например от слънчево изгаряне.
Прави кожата гладка, но не и суха, като възстановява еластичността й и стяга порите.
Подходяща за хора с чувствителна кожа.
Благоуханието ѝ успокоява ума на всеки.

№ 98023

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Пол: Жена

Видове подаръци: Козметика

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.