Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кулинарна еротика за Нея

Арт.№ 0330087

Подаръчен комплект " Кулинарна еротика за Нея" -- един екстравагантен подарък, който ще донесе голяма доза провокация за любимата Ви жена. 

Изберете вълнуващ и неочакван подарък, който рязко ще вдигне градуса на вечерта, ще развихри еротичното Ви въображението и ще разнообрази сексуалния Ви живот. 

Изненадайте приятно половинката си за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или без повод като й поднесете еротика, горещи страсти и незабравимо сексуално изживяване. Подарете горещ спомен, който няма да избледнее!

Цена

29,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "Кулинарна еротика за Нея" - подарете на своята любима жена провокация и еротични изживявания. 

Изберете нещо нетипично, което ще освежи сексуалния Ви живот и ще Ви кара често да разгорещявате страстите у дома.

Подарете комплекта на своята половинка за Свети Валентин, рожден ден, имен ден, годишнина или не чакайте конкретен повод.

Поднесете еротика под формата на игра и горещо изживяване!

Подаръчен комплект " Кулинарна еротика за Нея" включва:

- готварска престилка "Изкушение"

- два броя зарове с различни пози и наименования на помещения

- секс въртележка за игра с пози у дома

Комплектът е опакован в подаръчна кутия с панделка. 

Подходящ еротичен подарък за Вашата половинка за Св. Валентин, рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Престилки

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.