Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутия за вино Честит имен ден

Арт.№ 0430171

Кутия за вино "Честит имен ден" - опаковката винаги е била от огромно значение за цялостната презентация на един подарък, а виното е изтънчена изненада, която също има нужда от своята красива опаковка. 

Кутията се изпраща в произволен цвят спрямо наличностите към момента.

Цена

26,55 лв.

Добавете още

Добавете вино:
 • Бяло вино Менада Совиньон Блан 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Бяло вино Менада Шардоне 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Вино червено Сира Старосел 750 мл
  + 16,35 лв.
 • Вино червено Мерло Старосел 750 мл
  + 16,35 лв.
 • Бяло вино Менада Мускат 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Бяло вино Черга 750 мл
  + 13,55 лв.
 • Вино червено Черга 750 мл
  + 13,45 лв.
 • Червено вино Менада Мерло 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Розе Менада Каберне Совиньон 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Червено вино Менада Каберне Совиньон 750 мл
  + 7,95 лв.
 • Розе Черга 750 мл
  + 13,45 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Искате да подарите на някого бутилка вино, но се чудите в какво да я сложите? Тази подаръчна кутия ще придаде завършен вид на подаръка от вас.

Това е един страхотен трик да облечете виното w елегантност и да пожелаете весел празник на любимите хора. Изберете за специалните поводи, в които е добре бутилката вино, която подарявате, да придобие изтънченост и стил. 

Характеристики: 

Кутията за вино е с надпис "Честит имен ден! Наслаждавай се на всеки миг" и е изработена от дърво. Към нея има хартиен пълнеж и метална закопчалка.

Размери - 35 см х 10 см х 10 см.

Забележка: цената не включва бутилка вино.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Аксесоари за алкохол

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.