Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Стриптийз въртележка

Арт.№ 0360003

Подарете нещо много предизвикателно и различно за Вашата половинка - секс въртележка за игра с места!

Устройте една по-вълнуваща и еротична вечер. 

Подходящ еротичен подарък както за женската, така и за мъжката аудитория.  

Разгорете пламъка на въображението в огън от страст. 

Създайте атмосфера за Свети Валентин или годишнина, която ще се помни дълго след това!

Поднесете не само подарък! Подарете изживяване!

Цена

5,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете на Вашата половинка една нестандартна покана за секс! Поднесете обилна доза еротика, опакована в стриптийз игра. 

Вдигнете рязко градуса в стаята и се пригответе за шоу. 

На гърба на кутията можете да попълните към кого е отправена поканата, както и кой прави подаръка.

В кутия с размери 10x1,7x10,5 см ще откриете кръгло колело-диск, с различни дрехи за сваляне.

Чорап, аксесоар, обувка... все отнякъде се започва;)!

Подходящ еротичен подарък за мъже и жени за Свети Валентин, рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!

Диаметър: 9.7 см

Размер: 10 x 1.7 x 10.5 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци:

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.