Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект С любов за Него

Арт.№ 0330099

Подаръчен комплект "С любов за Него" - едно прекрасно съчетание от продукти, които ще донесат радост за всички сетива. Поглезете своята половинка с нестандартен и луксозен подарък за иситнскки мъже. 

Поднесете любимото му уиски,  налейте го в красива чаша и гарнирайте с вкусни шоколадови бонбони. За финал, кажете му, че го обичате по специален начин - с помощта на рaмка с послание. Какъв по-прекрасен подарък от този!

Изненадайте Вашия съпруг, годеник или гадже за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден, юбилей. 

 

Цена

59,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "С любов за Него" е прекрасно съчетание от продукти, с които може да изразите Вашата любов за Празника на влюбените и не само. Изненадайте Вашият съпруг, годеник или гадже подобаващо. 

Подаръчните комплекти винаги са били сред нашите топ предложения, не само защото са ефектни, но и защото подчертават личното отношение и вниманието към детайла на подаряващия.  

Продуктите избираме прецизно и обмислено, за да се допълват в тематично и функционално отношение. Заедно и в комбинация с красива опаковка,  те оформят перфектния подарък.

Поднесете не само подарък- поднесете атмосфера и дори цяло изживяване. 

Комплектът съдържа:

- уиски Джак Даниелс 350 мл

- чаша за уиски "Истински мъж"

- шоколадови бонбони Cherry Queen Roshen

-рамка "I love you" за снимка формат 10х15. 

*Изберете Ваша снимка и ни я изпратете и ще получите безлатно форматиране и принтиране на снимката за рамката "I love you" от комплекта.

- Чашата за уиски "Истински мъж" е 200 мл с височина 9 см. 

 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.