Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Луксозен дамски комплект Плодов микс

Арт.№ 9200061

Боровинки и ябълки, нектарини и портокал, ягода и папая,  банан и кокос- това са всички аромати, включени в комплектът. Те ще пренесат в тропиците специална за Вас жена и ще заредят тялото й с енергия. 

Луксозният комплект е поставен в елегантна кошничка, Подарете една страхотна изненада за рожден ден, имен ден, 8 март и Свети Валентин.

Цена

36,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Луксозен козметичен комплект "Плодов микс" включва 5 продукта, поставени в кошничка. 
Един практичен подарък за жени за Коледа, рожден ден, 8 март или Свети Валентин.


Спа процедурата ще пренесе дамите в света на Тропиците. Процедурата може да започне със солите за вана. 
Техният аромат на боровинки и ябълки успокоява и зарежда с енергия. Поставете малко количество от солите във ваната. 
Следва премахване на мъртвата кожа с пилинга за тяло с аромат на нектарина и портокал. Кожата става гладка и освежена. 
След това може да се използва душ гела, който има аромат на ягода и папая. Накрая използвайте лосиона за тяло с 
аромат на банан и кокос. 

Какво съдържа комплектът:


сапун, 100 г
соли за вана, 300 г
скраб за тяло, 60 мл
душ гел, 260 мл
лосион за тяло, 260 мл
кошничка

Марка: Raphael Rosalee  
Произведено в Германия
Изцяло изработени от естествени масла

№ 200686

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.