Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон елипса с парченце от истински метеорит

Арт.№ 0330455

Ако търсите оригинален подарък, изберете медальон с парченце от истински метеорит в акрилна смола! Медальонът е във формата на елипса и е поставен на кожена верижка, чиято дължина може да се регулира. Оригинален подарък за всеки специален повод за Вашата любима, майка, сестра, племенница по повод на рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, дипломиране. Подарете уникат  от Вселената и допринесете за един вълшебен празник! Очаровайте със стилно и интересно бижу!

История за метеорита: "Серичо" е каменно-железен метеорит, паласит от Кения, който е на път да стане един от най-известните метеорити за 2018г. Открит от двама братя масаи през 2016г. , които търсейки своите камили се натъкват на няколко големи камъка. До момента са намерени над два метрични тона от този красив паласит.

Цена

55,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Изберете колие с парченце от истински метеорит в акрилна смола оформена като ефектна елипса - очарователно бижу от Вселената, което вълнува с красотата и историята си!

Какъв по-подходящ подарък за важните поводи- рожден ден, имен ден, дипломиране, юбилей?

Забележете, че всяко бижу се изработва индивидуално и парченцето от метеорит е уникално. Затова са възможни  разминавания в големината на различните висулки.

Верижката е кожена. Приблизителна дължина: около 22 см., с възможност да се регулира. Държачът, свързващ висулката и верижката е изработен от сребро проба 925.

Ако изберете вариант без кутийка, получавате бижуто в торбичка от органза. Допълнително можете да закупите подаръчна кутийка + бонус към нея поздравителна картичка, която се персонализира с Ваше лично пожелание.

* Метеоритът е със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ.

Интересното  за тези метеорити е, че те са се образували на границата на кора/мантия на млада планета или голям диференциран астероид. В един момент, гигантичен сблъсък с друг голям астероид разрушава младата планета. Паласитите са съставени предимно от кристали оливин в желязно-никелова матрица.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.