Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон с истинска бяла маргарита

Арт.№ 0330412

Искате да подарите цвете и бижу в едно? Няма проблем - можете да поръчате медальон с истинска бяла маргарита в прозрачна акрилна смола.

Заложете на уникален и нежен подарък, за да зарадвате любима жена за Цветница, рожден ден, имен ден, юбилей, дипломиране, 8 март.

Зарадвайте своята майка, сестра, племенница, приятелка и всяка дама, която обича маргаритки!

Каишката е силиконова, със закопчалка.

Ако изберете вариант с кутия, ще получила и картичка, която се персонализира с Ваше пожелание.

Ако изберете вариант без кутия, бижуто ще пристигне при Вас в торбичка от органза.

Цената се определя от избрания вариант.

Цена

18,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

За празнуващите на Цветница и изобщо за всички любители на цветята - семпло колие с истинска бяла маргарита, подчертаващо естествената красота на цветето.

Приблизителни размери на висулката: 32 мм диаметър, дължина на каишката ~ 460 мм.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.