Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Метално канче с карабинер и текст Good things are going to happen

Арт.№ 1080022

Канче с карабинер и надпис Good things are going to happen - чудесен подарък, с който да пожелаете щастие и благоденствие на любим за Вас човек. Поднесете позитивно пожелание за бъдещето за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина, дипломиране или друг важен повод. "Подсладете" чая или кафето на сестра, гадже, колега или приятел с доза усмивки. Практичните и оригинални изненади винаги са сред най-удачните решения за подарък. Доверете ни се в избора си!

Цена

25,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Канче с карабинер и надпис Good things are going to happen - практичен и свеж подарък за всеки повод, с който можете да зарадвате брат, сестра, приятел, колега и всеки, който цени нестрандартните подаръци. 

Подарете скъп спомен и настроение за всяка глътка кафе или чай!

Всяко канче е красиво опаковано в специална ръчно изработена кутия от пресован картон, и е придружено от етикет, гарантиращ неговия произход и високо качество!

  • Подходящо за планина, къмпинг или за домашна употреба.
  • Дръжка-карабинер, която го прави удобно за закачане.
  • Високо качество на печат.
  • Подходящо за използване в миялна машина.
  • Вместимост - 300 мл.
  • Височина - 9 см.

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Вместимост: 300 мл

Размер: 9 см

Материал: Метал

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.