Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Метално канче с надпис Just a girl who loves dogs

Арт.№ 1080016

Метално емайлирано канче с надпис Just a girl who loves dogs - практичен и тематичен подарък за всички дами, които обожават кучета или имат домашен любимец у дома. Подарете канчето (с повод или без) и станете причина някой да се усмихва сутрин с кафето/чая, отпивайки глътка от канчето.

Цена

24,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Метално емайлирано канче с надпис Just a girl who loves dogs - оригинален и мил подарък за сестра, дъщеря, майка, съпруга, гадже и всяко малко или пораснало момиче, което обича кучетата или е горд собственик на куче. 

Канчето пристига при Вас в ръчно изработена кутия от пресован картон и е придружено от етикет, който гарантира неговия произход и високо качество!

  • Подходящо за планина, къмпинг или за домашна употреба.
  • Високо качество на печат.
  • Подходящо за използване в миялна машина.
  • Вместимост - 360 мл.
  • Височина - 8,6 см.

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Вместимост: 360 мл

Размер: 8.6 см

Материал: Метал

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.