Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

ОБИЧАМ ТЕ на 100 езика в кутия

Арт.№ 0330084

ОБИЧАМ ТЕ на 100 езика в кутия - поднесете един много свеж и нетрадиционен любовен подарък, с който да кажете "Обичам те" на 100 езика. 

Изненадайте половинката си за Свети Валентин, годишнина или друг специален повод. Подаръкът ще предизвика умиление и смях и за двама Ви, опитвайки се да изговаряте думичките на непонятни и екзотични езици.

Бъдете оригинални и сантиментални в изненадата си! Защото в любовта, въпреки различния изказ, всички говорим на един език, който е най-универсален - езика на любовта!

 

Цена

30,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

ОБИЧАМ ТЕ на 100 езика в кутия - със сигурност сте казвали на Вашата любов "Обичам те!" на поне 5 езика, но едва ли на 100. Предлагаме Ви оригинален подарък със 100 папируса с надпис „Обичам те!” на различен език. Изпъкнете със сладък и сантиментапен подарък, който ще бъде високо оценен!

Папирусите са наредени в красива и оригинална картонена кутия.

Забележка: Цветът на кутийката варира според наличностите

Ето и част от надписите на папрусите:

* Ek is lief vir jou Ek het jou liefe! (африкански)
* Miluji te! (чешки)
* Yes kez sirumen! (арменски) 
* Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho! (индийски)
* M'bi fe! (бамбара) 
* Eg elska thu! (исландски)
* Aamee tuma ke bhalo aashi! (бангладешки) 
* Ya tabe kahayu! (беларуски)
* Taim i' ngra leat! (ирландски)
* Ik hou van jou! (холандски)
* Mi amas vin! (есперанто)
* Ou te alofa outou! (самоански)
* Ma armastan sind! (естонски) 
* Ndinokuna! (зимбабвийски)
* Afgreki'! (етиопски) 
* Tha gr`adh agam ort! (шотландско-галски)

Кутията може да бъде изпозвана и за съхранение на бижута.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци:

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.