Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Образователна детска игра Събери България

Арт.№ 1710001

Образователна детска игра "Събери България" е прекрасен подарък за малки и пораснали деца. Целта е да се събере картата на България, като по пътя Ви очакват забележителности, златни съкровища, неочаквани стихии и срещи с кукери.

ВЪЗРАСТ: 7+

Цена

22,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

"Събери България" е образователна детска игра, която се научава лесно и неусетно се превръща в забавление за малки и пораснали деца.

В нея Ви очакват красиви забележителности, златни съкровища, неочаквани стихии и срещи с кукери, които ще Ви пазят по пътя към Вашата цел – да съберете картата на България!

Играта е събрана в компактна кутия, където ще откриете карти за игра и подробна брошура с правила, обяснени по разбираем начин чрез различни схеми и илюстрации.

Остава само да изберете режим на игра и сте готови да започнете приключението!


ИЗДАТЕЛ: Сдружение „Българска история“
ГЕЙМ ДИЗАЙНЕР: Диана Дачкова
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙНЕР: Диана Дачкова
ИГРАЛЕН РЕДАКТОР: Боян Христов
ОТГОВОРЕН РЕДАКТОР: Станимира Вътева

СЪДЪРЖАНИЕ: 55 карти; листовка с правила.
РАЗМЕР КУТИЯ: 11x11 см
РАЗМЕР КАРТИ: 8x8 см
ВЪЗРАСТ: 7+

РЕЖИМИ НА ИГРА: 2
БРОЙ ИГРАЧИ: 2 – 4 души
ВРЕМЕ ЗА ИГРА: 15 – 25 минути

Време за доставка: 5-7 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.