Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Звездна Карта от 1717 г.

Арт.№ 0880046

Звездните карти са  много оригинално подаръчно решение, което ще създаде страхотен акцент в интериора на всеки дом или офис. 

Подарете на Вашия баща, дядо, шеф, колега, племенник за пенсиониране, юбилей, дипломиране. 

Един великлепен избор на подарък за всеки любител на астрономията. 

Пожелайте нови висини, поглед към звездите и сбъднати мечти по нетрадиционен начин!

Цена

54,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Карта на небесните полукълба, с декоративни изображения на Слънцето и Луната, Сатурн, Венера, Марс, Юпитер, Марс и Меркурий от Cassini. 

Картата датира от 1717 г., Париж, ръчно рисувана и изобразена от  Nicolas De Fer.
Никола дьо Фер (1646 - 25 октомври 1720 г.) е френски картограф и географ. Бил е също гравьор и издател. Неговите творби са фокусирани повече върху количеството, отколкото върху качеството, често са имали географски грешки и са били по скоро художествени отколкото научни.

Репродукцията представлява висококачествен печат с еко мастила, върху италианска канаваца. Платното е каширано до размер 30х40 см върху твърд гръб. При по-голям от този размер се опъва на подрамка. Какъвто и размер да изберете, винаги ще я получите аранжирана в подходяща рамка (като на снимката).

Размери: 35х50 см (каширане)

 

Код: 16620

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.