Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Mаска за многократна употреба с фирмено лого

Арт.№ 1500020

Mаска за многократна употреба, българско производство, с възможност за персонализация с фирмено лого. Това е един добър начин да се погрижите за безопасността на екипа и да сплотите колектива. Направете мил жест към служителите си и им помогнете да не губят доброто настроение, от което всеки има нужда през последните месеци.

Ако сте служител, поръчайте за вас, за да усмихнете шефа или подарете на вашите колеги. 

Важно! При поръчка на повече бройки маски с корпоративни цели, може да се договори процентна отстъпка от цената. 

 

Цена

12,90 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Характеристики: 

Маската е изработена от два пласта, между които е оставен отвор (джоб) за поставяне на марля или друго допълнително предпазно средство. Външният пласт е от хидрофобиран плат за максимална защита от пръски и капки. Вътрешният пласт е изработен от 100% памук. След употреба изперете на 60 градуса и изгладете на 2-ра степен с обилна пара (за дезинфекция).

Маските НЕ са сертифицирани! 

Изперете преди първа употреба!

Картинката е бродирана, което я прави по-издръжлива в сравнение с щампите.

Размерите са стандартни.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.