Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон кръг с парченце от истински метеорит

Арт.№ 0330458

 Един  елегантен, различен и вълнуващ подарък!

Изненадайте любима за Вас жена - майка, съпруга, гадже, приятелка, колежка с нещо наистина уникално! Прекрасен подарък за всеки важен и личен повод - рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, дипломиране, 8 март и други. "Серичо" е каменно-железен метеорит, паласит от Кения, който е на път да стане един от най-известните метеорити за 2018г. Открит от двама братя масаи през 2016г. , които търсейки своите камили се натъкват на няколко големи камъка. До момента са намерени над два метрични тона от този красив паласит.

Какво съдържа всеки анализ, който можете да добавите, вижте ТУК!

 

Цена

55,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете уникален подарък от Вселената - красиво колие с парченце от истински метеорит в акрилна смола - един впечатляващ подарък в пълния смисъл на думата!

Усмихнете Вашите любими хора с нещо специално за техния празник! Изберете бижуто за рожден ден, имен ден, юбилей. 

Верижката е кожена. Приблизителна дължина: около 22 см., с възможност да се регулира. Държачът, свързващ висулката и верижката е изработен от сребро проба 925.

*Интересното  за тези метеорити е, че те са се образували на границата на кора/мантия на млада планета или голям диференциран астероид. В един момент, гигантичен сблъсък с друг голям астероид разрушава младата планета. Паласитите са съставени предимно от кристали оливин в желязно-никелова матрица.

Забележка: Метеоритът е със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ.

Имайте предвид, че всяко бижу се изработва индивидуално и парченцето от метеорит е уникално. Затова са възможни  разминавания в големината на различните висулки.

Ако изберете вариант без кутийка, получавате бижуто в торбичка от органза. Допълнително можете да закупите подаръчна кутийка + бонус към нея поздравителна картичка, която се персонализира с Ваше лично пожелание.

Видове подаръци:

По интереси:

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.