Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер кулинарна работилница Декорация на меденки 13.11

Арт.№ 0330722

Каним Ви на кулинарна работилничка, която ще изобилства от сладки емоции буквално и преносно. 

Ако винаги сте се възхищавали на красиви и празнични меденки, сега е Вашият момент да се научите как сами да ги декорирате по този начин. 

На това вълшебство ще ни научи Ели, чиито златни ръце вече години наред декорират медени вълшебства и правят хората щастливи!

Идвате ли с нас на сладко приключение?

Подарете на своята съпруга, майка, сестра, колежка за имен ден, рожден ден или просто така, за да ги разведрите и а ги накарате да се почувстват обичани модерни домакини. 

Цена

35,00 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете си усмивки и вкусни моменти като закупите Ваучер кулинарна работилница Декорация на меденки. Грабнете един и за Вашата сестра или приятелка. Научете се заедно как да декорирате изящни меденки в приятна компания и под ръководството на истински кулинарен специалист. 

Дата: 13.11.

Начален час: 18:30ч. 

Продължителност: 2ч. 30мин.

Място: Магазин на Podaraci.bg  в гр. София, ул.Софроний Врачански 25. 

Ваучерът включва обучение на специалист по декорация на меденки, няколко меденки, украсени лично от Вас, които ще отнесете вкъщи, за да зарадвате близките си. 

Забележка: 

*Ваучерите задължително се заплащат преди събитието!

Можете да закупите ваучер като платите с карта, наложен платеж или на място в магазина ни.

 

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.