Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Процедура криолиполиза

Арт.№ 1380007

Подарете на своята половинка. сестра, приятелка, колежка един различен и модерен подарък! 

Криолиполиза на Cooltech е единствената технология, което се охлажда до –8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 минути. 

Поглезете любимата жена с една полезна процедура, която ще я накара да се чувства още по-красивa и тонизирана!

Цена

300,00 лв.

Брой процедури

  • 1 процедура
  • 2 процедури
  • 3 процедури
  • 4 процедури

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Срок на ваучера - 1 месец

Криолиполиза на Cooltech е единствената технология, което се охлажда до –8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 минути. Протича без болка за разлика от други криогенни устройства на пазара, които достигат само –3 градуса в 10-та минута.

Криолиполизата замразява мастните клетки, които се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени след 1 процедура, а след 3 се достига до 70% унищожение. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки. Резултатитр показват, че след обработване зоната намалява с 1.3  до 5.3см. Тези резултати са видими 3 седмици след първата процедура. Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно. След 3 процедури се достига до 70% унищожение на мастните клетки.
Мастните клетки са по-чувствителни към кристализиране при излагане на ниски температури в сравнение с останалата част от клетките, дължащо се на тяхното съдържание на мастни киселини. Въпреки това, съседните клетки, като фиброцити, кръвоносни съдове и т.н. имат по-голяма устойчивост срещу кристализация чрез охлаждане. Тази характеристика е един от факторите, който позволяват криогенната технология да се прилага без увреждане на околните тъкани.
След продължително излагане на ниска температура, мастната тъкан започва да кристализира, което предизвиква процеса на разграждане - ядрото на клетката е необратимо засегната. Започва премахване, обработка и отстраняване на мъртвите клетки чрез лимфната система.

Етапи на процедурата:

1. Вакуумът на CoolTech® изтегля само излишните мазнини, като същевременно се защитава останалата част от влакната на тъканите и запазва колагена.
2. Вакуумът намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на целевата зона.
3. Мастната тъкан е в контакт с охлаждащи подложки на апликатора. Те генерират охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура.
4. Процедурата трябва да продължи 70 минути, за да получите желаните резултати.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.