Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Осака сет - подаръчен ваучер за любители на сушито

Арт.№ 1210002

Осака сет - подаръчен ваучер за любители на сушито! Поръчайте ваучера за себе си или за свой близък. Чудесно решение за юбилей или рожден ден, тиймбилдинг, събиране с приятели. Подаръкът включва 5 вида суши по 20 хапки от вид (общо 100 хапки), шоу кухня с мобилен суши бар. Извън София цената се променя - начисляват се по 30 стотинки на километър. Валидност на ваучера: 1 месец.
 

Цена

432,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Осака сет - подаръчен ваучер за любители на сушито! Поръчвайки ваучера, вие всъщност подарявате на себе си или на ваш близък истинско преживяване, защото сушито се приготвя на място, пред очите на клиента.

Подаръкът включва 5 вида суши по 20 хапки от вид (общо 100 хапки), шоу кухня с мобилен суши бар.
 

Извън София цената се променя - начисляват се по 30 стотинки на километър.

 Валидност на ваучера: 1 месец.

Какво включва Осака сет:

Нигири Скарида
Гункан Авокадо
Хосомаки Змиорка
Ураками Цвете (пушена сьомга, краставица и тобико хайвер)
Футомаки Пърлена Сьомга (сьомга, японска майонеза, авокадо, зелена салата и темпура)

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.