Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Палитра за лице Astrology с 4 цвята

Арт.№ 0920010

Палитра за лице Astrology с 4 цвята e отличен подарък за дамите, които обичат да изглеждат по перфетен начин! Палитрата за лице е подходяща за всеки специален повод!

Цена

21,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Палитра за лице Astrology на марка Catrice включва два блестящи хайлайтъра, нюанс за контуриране, четка в нежно розово и две интегрирани огледала. Затварянето е магнитно. С помощта на палитрата могат да постигнат свеж и сияен тен и да изпъкнат с перфектната си визия. Практичен подарък за дамите, които обичат да изглеждат неотразими. 
 

Бюти съвет

Създайте безупречна база с фон дьо тен, напудрете лицето и с помощта на четка за контуриране нанесете контуриращия нюанс. После прелейте нагоре. Потопете четката за пудра в руж, потупайте я, за да изпаднат излишните прашинки, и нанесете цвета по скулите. С помощта на двата хайлайтър нюанса се създава перфектен блясък. Нанесете хайлайтъра и акцентирайте високите части на лицето (горната част на скулите и под извивката на веждите), с помощта на пръстите си или с малка четка.

Марка: Catrice
 

904237 

Видове подаръци: Грим

По интереси: Популярни

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.