Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Панер с изненади за любимата жена

Арт.№ 0330013

Панер с изненади за любимата жена - едно готово решение, което е абсолютен хит сред женската аудитория.

 Защото всяка жена обича романтичните изненади - червените рози, сладките изкушения и книга за душата. 

В панерчето сме събрали по малко от трите - една красива комбинация, която ще стопли всяко сърце. Поднесете с много чувство за Свети Валентин, годишнина, юбилей, рожден ден или друг важен повод - на Вашата половинка, майка, сестра. Подарете емоция и скъп спомен. 

Цена

38,90 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Панер с изненади за любимата жена - един страхотен подарък с атрактивен дизайн. Поднесете сладки емоции на любимата жена или на всяка важна жена в живота Ви, по повод нейн личен празник!

Направете Празника на Влюбените по-магичен като поднесете  селекция от сладки изненади!

В ратанено панерче са поставени:
- 3 червени вечни рози, малки
- книжка
- близалка желе

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.