Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Персонализиран етикет на бутилка Честито Възкресение

Арт.№ 0330436

Персонализиран етикет на бутилка Честито Възкресение. 

Виното винаги е било много класическа и елегантна изненда, но поднесено с персонализиран етикет носи много повече емоция. 

Вдигнете тост за Възкресение Христово по нетрадицонен начин. 

Изнендайте своята любим човек, някой именик или рожденик около датата на Великден!

Даваме Ви възможността да персонализирате бутилката с Ваше кратко послание, в зависимост от Вашите предпочитания.

Цена

18,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Персонализиран етикет на бутилка Честито Възкресение

Бутилка хубаво вино е класически корпоративен подарък за Вашите колеги и приятели!

Podaraci.BG Ви предлага едно оригинално решение, как да направите този традиционен подарък наистина уникален за хората, на които го подарявате!

Даваме Ви възможността да персонализирате бутилката с Ваше кратко послание, в зависимост от Вашите предпочитания.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.