Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Персонализирана кошница Свети Мина

Арт.№ 0330799

Предлагаме на Вашето внимание кошница с икона на Свети Мина, кутия бонбони Lindt и бутилка вино, стилно аранжирани в подаръчна кошница. Изберете виното и посочете какъв текст искате да се изпише на етикета. Изберете подарък, създаден специално за човека, на когото ще го подарите!

Цена

68,55 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете още:
  • Дървен аксесоар за бутилка за имен ден
    + 3,50 лв.
  • Дървен аксесоар за бутилка Да пием с мярка...
    + 3,50 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Персонализирана кошница с икона на Свети Мина - подходящ подарък както за имен ден, така и за сватба или годишнина от сватба, защото Свети Мина е покровител на семейството.

В красива кошница са аранжирани:
- Бутилка вино по Ваш избор. Етикетът се персонализира с Ваше пожелание.
- Кутия бонбони Lindor milk, 200 г
- Репродукция на икона на Свети Мина в рамка. Размери: 11x15 см

Накрая се добавят целофан и панделка, за да бъде кошницата напълно готова за подаряване.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.