Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект за момчета

Арт.№ 0330417

Подаръчен комплект за момчета - изненада за всеки мъник, който има специален повод или просто така- без повод!

Поднесете този шарен комплект за своя син, племенник или всяко детенце на любима приятелка, за да му донесете много сладки емоции с шоколадовите изкушения и шарено вдъхновение с оцветявките. Радостта в детските очи ще е Вашия подарък за повода!

Цена

29,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчният комплект за момчета включва:

- Шоколадчета Kinder, 150 г;
- Бисквити Oreo, 246 г;
- Комплект за момчета с мотор или камион.

 

Подаръчният комплект с камион е предназначен за момчета от 4 до 10 години и включва 2 книжки за оцветяване със стикери и стихотворения, макет на картонен автомобил, картонен макет на динозавър за сглобяване.

Подаръчният комплект с мотор е предназначен за деца от 3 до 8 години и включва макет на кола, книжка със стихотворения, книжка за оцветяване със стикери, забавни задачки и картинки.

Изненадите са поставени в картонена кутия с панделка.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.