Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна кошница My Lady

Арт.№ 0330060

Подаръчна кошница My Lady -  едно готово и нестандартно решение, което ще разтопи сърцето на всяка дама и ще поднесе една буквално сладка емоция!

Защото любовта и шоколада винаги вървят ръка за ръка! Поднесете селекция от бонбони и бутилка ром във формата на пантофка за разкош!

Очаровайте своята половинка, майка, сестра, приятелка, колежка и всяка жена, която не може да устои на шоколада и обича наобикновените изненади!

Подарете сладки страсти и изкушения за Свети Валентин, 8-ми март, годишнина, рожден ден друг личен повод. Оберете овациите!

Цена

77,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна кошница My Lady- подаръчните кошници винаги са жънели страхотни успехи сред клиентите ни, и не случайно!

Това е едно готово и практично решение, което ще очарова всяка дама за всеки специален повод. Артикулите са внимателно подбрани, за да създадат заедно неповторима наслада за всички сетива. Елегантнатa кошница, в която са поставени постига съвършения завършек!

Впечатлете дамите за Свети Валентин, 8-ми март, рожден ден, годишнина, юбилей или друг специален повод!

В кошницата сме поставили:

-Бутилка с ром Пантофка 200 мл

-Бонбони Cherry Queen - сърце

-Бонбони Линдт Триопак 37 гр

-Бонбони Рафаело 4-ка 40 гр

-Бонбони Фереро Роше 4-ка 50 гр 

-Бисквити Канточини Тоскани 200 гр

-Луксозна кошница

-Опаковани в целофан и панделка

Тегло: 3 кг.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.