Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Игра Хайдути

Арт.№ 1710003

Игра „Хайдути“ е подходящ подарък както за деца над 8 години, така и за възрастни. В нея могат да участват от 2 до 6 души. Играйте със семейството или приятели си и се забавлявайте!

Цена

44,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

„Хайдути“ е плод на едногодишните усилия на сдружение „Българска история“ и стотиците часове творческа работа на игровия дизайнер Александър Торофиев и художника Николета Карайончева.

Накратко, победител ще бъде този, който събере най-могъщата чета, а това зависи от силата на неговия комитет. През цялото време на комитетското табло пред Вас можете да следите трите важни показателя – Набор, Дейност и Бойна мощ. 

В „Хайдути“ могат да вземат участие от 2 до 6 души, научава се лесно, а забавлението е задължително! Играта е предназначена за възрастни (и деца над 8 години), а дължината ѝ варира от 45 до 90 минути.  

ИЗДАТЕЛ: Българска история
ИГРОВИ ДИЗАЙНЕР: Александър Торофиев
ХУДОЖНИК: Николета Карайончева
ГОДИНА: 2020

ИГРАЧИ: 2 – 6 души
ВЪЗРАСТ: 8+
ДЪЛЖИНА: 45 – 90 минути
РЕЖИМ НА ИГРА: Кратък, среден и дълъг

КНИЖКА С ПРАВИЛА: 12 страници
БРОЙ КАРТИ: 96 (48 „Хайдути“; 17 „Войводи“; 15 „Дейци“; 16 „Заптиета“)
БРОЙ КОМИТЕТСКИ ТАБЛА: 6
БРОЙ МАРКЕРА: 24
РАЗМЕР КУТИЯ: ш271/д197/в50 мм

Време за доставка: 5-7 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.