Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Практичен сет с кухненски прибори

Арт.№ 1430415

Работата в кухнята може да бъде много приятна, ако разполагате с удобни прибори.

Представяме Ви този практичен сет с кухненски прибори, който ще направи готвенето по-лесно и приятно. 

Гарантираме Ви, че комплектът ще се превърне в незаменим кухненски помощник на всяко домакинство. 

Цена

64,15 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кухненски сет с 6 части прибори и поставка

Този универсален комплект разполага с всички прибори за готвене , които са ви необходими: 

- За да обърнете омлета

- За да отцедите спагетите

- За да сложите супата

Всеки прибор от комплекта е в различен цвят, а удобната стойка Ви дава възможност да са винаги пред Вас. 

Без да се налага да бъркате в шкафа, за да вземете нужният Ви прибор.

Чудесен комплект в свежи цветове, който всяка домакиня заслужава.

Характеристика на приборите:

Незалепващи.

С мека неплъзгаща се дръжка.

Подходящи за почистване в съдомиялна машина.

Тегло: 0.2

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.