Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Създайте подаръчна кутия сами

Арт.№ 0331004

Предлагаме Ви уникална възможност да създадете дамски подаръчен комплект по свой вкус. Можете да изберете артикули от менюто по-долу и да поднесете на любима жена индивидуален подарък, създаден специално за нея.

Кутията се предлага в три различни размера - избираме вариант в зависимост от посоченото от Вас съдържание.

*Ако се колебаете дали избраните от Вас продукти ще се вместят в подаръчната кутия, можете да ни попитате по телефона.

*Базовата цена включва кутия във формата на сърце, плат за декорация, картичка с Ваш текст (по желание) и транспортна опаковка. След като добавите избрани от Вас продукти от менюто по-долу, цената се променя автоматично.

Цена

17,55 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кутията се предлага в три различни размера - избираме вариант в зависимост от посоченото от Вас съдържание.

Размери на кутиите:
- Малка кутия: 22,5x17,5x8,5 см
- Средна кутия: 27x21,5x10,5 см
- Голяма кутия: 31x25x12,5 см

*В най-голямата кутия могат да се съберат: 1 бр. бонбони, 1 роза, 1 колие и 1 бутилка.


Повете за букетчето с вечна роза

Как да се грижите за вечната роза?

- Не я поливайте!
- Не я дръжте във фризер!
- Не я излагайте на директна слънчева светлина!
- Съхранявайте я в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.
- Ако се събере прах, може да я почистите внимателно с кърпа за прах.
- Не поставяйте нищо върху розата, това може да я повреди. Тя е много крехка.
- Бъдете много внимателни, ако пренасяте Вашата роза, защото е много нежна.

Срок на трайност: 1 - 1,6 г.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.