Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добър банкер

Арт.№ 0330825

Грамота за най-добър банкер с включена в цената рамка - подарък, с който ще предизвикате усмивки и ще трогнете Вашия банкер за рожден ден, имен ден, юбилей, фирмено парти. Наградете го закачливо със специална грамота и му благодарете за помощта. 

От Вас се изисква само да ни изпратите името на банкера и имената на хората, които правят подаръка.

Грамотата се предлага във формат А4.

Цена

23,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сигурно сте се замисляли какъв подарък да изберете за Вашия банкер?

Искате да бъде нещо нестандартно, запомнящо се, уникално?

Ето една чудесна идея, с помощта на която да му покажете уважението си и да го зарадвате!

Изненадайте го за рожден ден, имен ден, кръгла годишнина. Подарете нещо колкото закачливо, толкова и трогателно. Сега  е Вашият момент да го повишите - подгответе грамота специалено за него и му благодарете за подкрепата.

Подходящ подарък , който можете да връчите за фирмено парти или тиймбилдинг. Грамотата би стояла страхотно на стената във всеки кабинет. 

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.