Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Силиконова гъба за почистване на четки за грим

Арт.№ 1430386

Грижата за нашите грим аксесоари е от особено значение. Почистете четките си за грим до съвършенство!

Със силиконова гъба за почистване на четки за грим това вече е лесна задача.

Изберете за своята приятелка, колежка или племенница, защото всяка млада дама се нуждае от практичен подарък като този. 

 

Цена

3,94 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Силиконова гъба за почистване на четки за грим 

Четките за грим се нуждаят от почистване. Самото им миене става трудно, а след това изсъхването им става бавно.

С тази силиконова гъба за почистване на четки за грим ще можете бързо и лесно да почистите четките си. 

Използвайте нежен за измиване сапун или гел, намокрете четките, след това върху тях сложете от него и започнете да ги търкате върху грапавата и набраздена страна на гъбата. След това отново ги изплакнете с вода и оставете да изсъхнат върху памучна или микрофибърна кърпа. Може да държите гъбата в ръце, а може да пъхнете и пръстите си в нея.

Силиконовата гъба за почистване на четки за грим се предлага в: бял, черен, жълт, лилав, син и розов цвят. 

Тегло: 0.04

Дължина: 7

Широчина: 5

Височина: 2

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.