Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колаж с послание и звукова вълна

Арт.№ 0330729

Заложете на нещо артистично, ново и вълнуващо за подарък за специален повод - годишнина, юбилей, диломиране, сватба, 8 март, рожден ден, Деня на влюбените. 

Колаж с Ваше послание и звукова вълна от любима песен - един незабравим подарък за любимия човек, за брат или сестра, за най-добра приятелка, за кумове, за родители, а защо не и за любимия учител! 

Очаровайте, докоснете, оставете без дъх с подарък като този!

Това е обикновен колаж без копче. Звукът се възпроизвежда чрез QR код - специфичен баркод в квадратна форма, съставен от черни модули на бял фон. За да отвори линк към избраната песен в YouTube, потребителят трябва да има на мобилния си телефон приложение за сканиране на QR кодове.

Цена

36,00 лв.

Размер на колажа

  • А4
  • А3

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви един колаж, с който ще създадете страхотен спомен за любим човек! Персонализираният подарък, подходящ за специални поводи, включва Ваше послание, както и изображение на звукова вълна. Звуковата вълна представя 60 секунди от песен по Ваш избор. Тя може да се чуе, като сканирате QR кода. Изберете песента и цвета на звуковата вълна, посочете посланията, които искате да изпишем, както и размер на колажа. Другото оставете на нас. Едно е сигурно - с този специален подарък ще постигнете търсения ефект. 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.