Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подарък за момиче - комплект Мечтите се сбъдват

Арт.№ 0430425

"Мечтите се сбъдват" е страхотен подарък за момиче, който включва несесер, химикалка диамант и тефтерче с надпис на корицата "Мечтите се сбъдват на онези, които вярват в тях".

Цветът на химикалката е на случаен принцип.

Цена

30,50 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Комплект "Мечтите се сбъдват" е идеален подарък за сестра, приятелка или гадже момиче. Той включва:

- Химикалка диамант
Цветът на химикалката е на случаен принцип.
Размер на химикалката: 17 см.

- Тефтерче с 60 раирани листа с твърди гланцирани корици и надпис "Мечтите се сбъдват на онези, които вярват в тях"
Размер на тефтерчето: 11 см х 8 см.

- Несесер от лъскава и водонепропусклива материя с едно отделение, цип и дръжка
Размер на несесера: 20 см х 10 см х 8 см.

Размер на комплекта: 27 см х 11,5 см х 4,5 см.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.