Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект Специална жена

Арт.№ 0330805

Предлагаме Ви изтънчен подарък за специални дами. Комплектът включва бонбони Ferrero Rocher, шампанско със златни частици и вечна роза с дръжка. Изненадите са поставени в подаръчна кутия сърце - черна с прозрачен капак. Зарадвайте своята съпруга, приятелка, майка, колежка или сестра с това оригинално решение! Комплектът е подходящ за годишнина, рожден ден или кръгъл юбилей, Свети Валентин, Осми март, Коледа.

Цена

65,90 лв.

Цвят за розите

  • черно
  • червено

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "Специална жена" е създаден с идеята да накара всяка дама да се почувства единствена и неповторима!

Какво включва комплектът?
- Подаръчна кутия във формата на сърце с прозрачен капак
- Пенливото вино марка "Остерайх Голд", 200 мл. Алк. 9,5%. Със златни късове от 23-каратово злато. Подходящо за консумация.
- Бонбони Ferrero Rocher, 100 г
- 1 брой вечна роза в цвят по избор, с дръжка.

Повече за вечната роза

Вечните рози са естествени рози. За да се запазят, се използва усъвършенстван технически процес, който преминава в лабораторни условия. Това ги кара да изглеждат като току-що откъснати, а при правилно съхранение животът им продължава повече от година. 

Размер на розата (без стъблото): височина 6 см; Ø 6,5 см
Срок на трайност: 1 - 1,6 години

Как да се грижите за вечната роза?
- Не я поливайте!
- Не я дръжте във фризер!
- Не я излагайте на директна слънчева светлина!
- Съхранявайте я в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.
- Ако се събере прах, може да я почистите внимателно с кърпа за прах.
- Не поставяйте нищо върху розата, това може да я повреди. Тя е много крехка.
- Бъдете много внимателни, ако пренасяте Вашата роза, защото е много нежна.

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.