Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Електрически уред за почистване на четки за грим

Арт.№ 1430144

Подарете една полезна и компактна вещ, която всяка жена, която се гримира заслужава да притежава. 

Зарадвайте своята майка, сестра, племенница, най-добра приятелка за рожден ден, Коледа, имен ден, 8 март. 

Защото грижата за нашата красота включва и грижата за любимите ни аксесоари, които ни помагат да я постигнем!

Цена

65,66 лв.

Цвят

  • Черен
  • Розов

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Електрически уред за почистване на четки за грим - грижата за красотата Ви включва и грижа за козметичните Ви аксесоари. Погрижете се за четките си за грим с този практичен уред, който само за 30 сек отстранява  всички остатъци от руж, сенки за очи и вредните бактерии, които могат да причинят проблеми с кожата. 

Осемте силиконови накрайника на уреда с различни размери позволяват да почистите всичките си четки - от най - тънката до най - дебелата. 

Характеристики: 

Материал: пластмаса и силикон 

Батерия: 2ААА /не е включена в комплекта / 

Тегло: 0.32

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.