Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Турмалинов Колан

Арт.№ 1430198

Идеалният подарък за всеки, който спортува активно или изпитва болки в гърба. 

Подарете на Вашия баща, сестра, леля. Погрижете се за здравето и комфорта на любимите си същества и за Вашия собствен комфорт. 

Страхотен подарък за рожден ден, имен ден, 8 март, Коледа. 

Цена

18,95 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Турмалинов Колан

Този турмалинов колан е създаден по японска нано технология, която създава магнитно поле с постоянни магнити за общото укрепване на организма.с инфрачервена топлина е за стимулиране на кръвообръщението и е подходящ за хора, които изпитват болки в гърба, както и за активно спортуващите. Tой отстранява болката благодарение на затоплящия си ефект. Има бърз, загряващ ефект и оказва ефективна подкрепа на костно - ставния апарат.  Турмалиновият колан е от т.н. турмалинови продукти  с три слоя със специална структура и въздействие. Също така е с отрицателни йони и ограничен германий за бърз възстановителен ефект.  Области за използване: заседнал начин на живот, проблеми с кръвообръщението, нервно напрежение,стрес, умора, бъбречни проблеми, нередовна менструация, простатит,стомашно-чревен дискомфорт, мускулни спазми на бедрата, разширени вени, остеопороза, ишианс и невралгии, остеохондроза, простудни заболявания, дискова херния, болки в гърба, кръста и тазовата област!

Характеристика: 

- широчина - 13.5 .

Тегло: 0.12

Дължина: 25

Широчина: 15

Височина: 5

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.