Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ароматизирани рози в кутия с текст LOVE

Арт.№ 1430101

Една несъмнено магнетична идея за подарък, която ще плени сърцето на всяка дама!

Усмихнете половинката си до ушите за Коледа, Деня на влюбените, нейния рожден или юбилей, Вашата годишнина!

Направете сладко признание в любов по незабравим начин!

Цена

105,33 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Рози в кутия с текст LOVE - поднесете прелестна изненада, която дълго ще помнят!

Е ние Ви предлагаме нещо различно за този празник, а и за всеки повод, когато искате да изразите любовта си по един впечатляващ и оригинален начин!

Те са аранжирани в два цвята - червен и бял, така че да образуват надписът LOVE в стилна бяла кутия.

Когато кутията се отвори – вътре ще има една приятна изненада! Розите в кутия с текст LOVE са един чудесен начин да покажете Вашите чувства и да направите впечатление!

Ароматизирани рози с размери :

дължина - 62см. 

широчина - 21см.

височина - 10см.

Тегло: 1.38

Дължина: 10

Широчина: 20

Височина: 60

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.