Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна щайга Зодиaк

Арт.№ 0330066

Подаръчна щайгичка "Зодиак" - поднесете нещо нетрадиционно, подарък, който създава атмосфера! Кажете "Наздраве" с глътка класно вино и подсладете емоциите с шоколадови трюфели и позитивни мисли!

Подходяща идея за съпруга, гадже, сестра, приятелка, колежка за Свети Валентин. рожден ден, имен ден и всеки специален повод. 

Подаръчните кошници винаги са били хит сред подаръците и това не е случайно! Подарете нещо класно, оригинално и запомнящо се!

Цена

55,90 лв.

Персонализирай продукта:


Продукти за персонализация

  Добавете ядки
 • Печено кашу 70 гр
  + 5,50 лв.
 • Печен бадем 70 гр
  + 5,00 лв.
 • Печен фъстък 70 гр
  + 2,30 лв.
 • Печен шам фъстък 70 гр
  + 5,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна щайгичка "Зодиак " - едно много оригинални готово решение за подарък за рожден ден, имен ден или кръгла годишнина!

Това е един елегантен и напълно завършен подарък с атрактивна визия! Изненадайте скъп човек и му поднесете буквално сладки емоции и добро настроение!

Поръчайте сега и се подгответе за комплиментите после!

В щайгичката са поставени:

- Бутилка вино "Зодиак"

Бутилката е с мерло от Хърсово - червено сухо вино с рубинен цвят, атрактивен нос, с аромат на горски плодове. Класно вино с мек плодов вкус и продължителен послевкус. Вместимост: 0.75 л.

- Шоколадови трюфели от 175 г

- Томче с 275 любопитни и интересни факта

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.