Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Мека възглавничка за колан в колата

Арт.№ 1430313

Мека възглавничка за колан в колата - един много практичен и удобен аксесоар, от който всяка кола се нуждае. 

Оборудвайте се за дълги пътешествия, особено ако в колата ще се возят и малки деца. 

Осигурете комфорт и приятни часове в колата. 

Идеалният подарък за пътешественци и приключенци, които прекарват много време в път. 

Цена

11,73 лв.

Цвят

  • Сив

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Мека възглавничка за колан в колата - осигурете комфортен сън по време на път на малките и големи пътници в колата. 

Тя се прикрепя директно за колана, като не пречи по никакъв начин на безопасността. Лесно се поставя и не се хлъзга при продължително използване.

Направена от мека материя, възглавничката не запарва по време на лятото и запазва топлината по време на зимните месеци.

Характеристики:

• Цвят – Сив

• Материя – Мембрана

• Подходяща за деца

• Хипоалергична и дори подходяща за хора с алергии

• Лесно поставена на колана

• Не запарва по време на лятото и запазва топлината по време на зимата

• Лесно почистване

• Компактен размер

 

Тегло: 0.1

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.