Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Портмоне-Външна батерия за телефон

Арт.№ 1430273

Живеем в модерни времена! Възползвайте се и Вие от новостите, за да осигурите на Вас и Вашите близки и приятели един по-конфортен начин на живот. 

Портмоне-Външна батерия за телефон е една практична и много удобна "джаджа" на новото време, която ще се хареса на всеки!

Продуктът е с компактни размери и е изключително лек и практичен. Разполага с директории за дебитни карти, пари, документи и снимки.

Специалният алуминиев протектор го прави недосегаем за драскотини, охлузвания силни удари, влага и слънчева светлина!

Също така притежава защита срещу кражба на лични данни, което ви гарантира постоянна сигурност и спокойствие! Подарете си удобство, практичност и мултифункционалност, с минимален размери и максимален ефект още сега! Бъдете в крак в новите технологии!

Цена

33,99 лв.

Цвят

  • Черен

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предствяме Ви едно практично устройство, което е хем портмоне, хем с него без проблем ще заредите телефона си, когато пожелаете!
С повод или без повод, подарете на всеки член от семейството, за да им осигурите спокойствие и удобство. 

Характеристики на продукта:

Материал - алуминий

Индикатори за зареждане

Цвят - син

Зарежда до 2 пъти стандартна батерия на смартфон 

Размери - 11*7 см </p><p>Батерия - 2500 mAh Батерията

НЕ става за телефони с fast charging (бързо зареждане)

Комплектът включва: 2 в 1 Алуминиево портмоне и външна батерия за смартфон USB кабел

Транспортна кутия 

Тегло: 0.18

Дължина: 25

Широчина: 15

Височина: 5

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.