Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутия с червени рози и евкалипт

Арт.№ 1550033

Кутия с червени рози и евкалипт - един романтичен подарък, с който ще засвидетелствате обичта си към любимата жена и ще ѝ покажете колко много значи за Вас. Подходяща изненада за всеки повод.

Забележка: Кутията може да бъде доставена във всички по-големи градове на страната, като задължително условие е поръчката да бъде направена 48 часа преди желаната дата за доставка и да бъде заплатена предварително.

Препоръчително е в коментар към поръчката да впишете желаната дата за доставка.

Цена

172,20 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Стилен подарък за Вашата приятелка или съпруга - кутия с червени рози и евкалипт. Червените рози са класически подарък, с който човек може да изрази своята любов към нежната си половинка. Можете да ги поръчате за всеки повод - от Осми март и Свети Валентин до рожден ден или годишнина. Подарете и без повод - да за покажете на жената до себе си колко важна е за Вас.

Размери: диаметър 30 см, височина 35 см. 

Видове подаръци: Цветя

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.