Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Златен подарък за жена

Арт.№ 0330566

В "Златен подарък за жена " сме подбрали да поставим красива златна роза, едно специално пенливо вино със златни частици, бонбони фереро руше с хрупкава коричка покрита с натрошени лешници и нежен млечен шоколад. Тази стилна селекция от оригинални подаръци са поставени в лусозна кутия,  това го прави перфектия подарък за специални поводи, в които Вие ще изпъкнете и ще впечатлите всяка жена.

Цена

72,50 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна кутия "Златен подарък за жена" съдържа:

- луксозна кутия

- позлатена роза
Розата е със златно покритие.
Височина: 25 см
Размер на опаковката: 27 см х 10 см х 7 см

- златно шампанско 200 мл
Пенливото вино е марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%
Златни късове, от 23-каратово злато
Подходящо за консумация

- бонбони Фереро - 8 бр.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.