Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Великденска щайга Заек с персонализация

Арт.№ 0331587

Предлагаме Ви оригинален великденски подарък, от който проличават лично отношение и внимание към детайла! Комплектът е отличен корпоративен подарък за бизнес партньори, клиенти и служители, защото щайгата може да се персонализира с Вашето лого и/или текст. Включен е и още един персонализиран продукт - Lindt Lindor млечен шоколад 100 г с персонализиран магнит, на който ще бъде изписано Ваше пожелание.

Забележка: Гравиране върху щайгата се извършва само при поръчка над 8 бр. 
Магнитът към шоколада се персонализира независимо от поръчания брой.

Цена

47,95 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Великденският подарък включва:

- Великденска щайга 18/10 см с възможност за гравиране на фирмено лого или послание 
Гравиране се извършва само при поръчка над 8 бр.
- Lindt Lindor млечен шоколад 100 г с персонализиран магнит
- Великденски заек на Lindt 100 г
- Десерт на Loacker 1 бр.

Подаръчната щайга е декорирана с великденска украса и е опакована с целофан с панделка.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.