Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Великденска торбичка от еко плат с персонализация

Арт.№ 0331268

Великденска торбичка от еко плат с персонализация е изцяло наша разработка, за да донесе пролетно настроение в дома и офиса ви! Великден е най-големия и светъл Християнски празник! Създайте цветна атмосфера за любимите хора, колеги, партньори! 

Можете да подарите торбичката така или като комплимент в нея да сложите продукти по ваш вкус - козунак, вино, сладки изкушения, сирена, ядки. Подарете празнична атмосфера. Поднесете истинска наслада за всички сетива!

Имате възможност да добавите логото на фирмата и да превърнете торбичката в уникален корпоративен подарък. 

За поръчка на повече от 8 памучни торбички получавате отстъпка от цената!

Цена

22,20 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Великденска торбичка от еко плат с персонализация  - една весела и оригинална идея за персонализиран личен или фирмен подарък, който няма да остане незабелязан! По желание добавете вино, козунак и други сладки изкушения в торбата! Подарете на приятел, колега, служител или роднина по случай Великден и създайте пролетно настроение!

Материал на торбичката: 100% памук - натурален, неоцветен. 
Цветни червени дръжки с дължина  60 см. 
Размери: 37.5 x 41.5 см.
Състав: 100% памук
Плътност: 140гр./м2

Време за доставка: 5-7 работни дни

Видове подаръци: Домашни потреби

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.