Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подари персонално стихотворение за сватба

Арт.№ 2600002

Подарете стих, поезия, море от любов на младоженците в най-важния им ден в бяло! Защото всички обичат емоционалните и персонализирани подаръци! Изпъкнете сред гостите с подарък, който младоженците винаги ще помнят!

Стихотворението ще бъде готово в срок от 3-5 дни и ще пристигне при Вас разпечатано на хартия и поставено в рамка размер А4.

Необходимо е да попълните въпросника по-долу, за да персонализираме стихотворението, което ще се превърне в скъп спомен за младото семейство. 

За този продукт се изисква предварително плащане. При отказ от страна на клиента се възстановява 50% от заплатената сума.

Цена

48,50 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

ВАЖНО!!! МОЛИМ ВИ ДА КОПИРАТЕ ВЪПРОСНИКА И ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ОТГОВОРИТЕ НА НАШИЯ МЕЙЛ info@podaraci.bg:

ВЪПРОСНИК

1.    Дата на събитието?
2.    Опишете младоженците:
*Как се казват?
*Имат ли прякори? Как им казвате на галено? Как ги наричат приятелите/колегите/роднините?

*Откъде са?
*На колко години са?
*Каква е професията им?
*Хоби?
*Знаете ли какви са съкровените им мечти?

*Какво планират?

*Какъв е характерът им?

*Коя зодия са?
*Имат ли домашни любимци / любим предмет / предпочитана храна / напитка / спорт?
*Как са се запознали?

*Тяхна обща забавна/романтична случка

3. От чие име желаете да е написано стихотворението?

4. Желаете ли стихотворението да бъде подписано и от кого?

5. Желаете ли да има заглавие? Имате ли предпочитания какво да бъде то?

Време за доставка: 3-5 Работни дни

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.