Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Правоъгълен медальон с парченце от истински метеорит

Арт.№ 0330478

Поднесете нетипичен и впечатляващ подарък за Вашата любима, майка, сестра, племенница!

Медальон с парченце истински метеорит, който е запечатан красиво в акрилна смола, оформена като правоъгълник.  Кожената каишка и  дизайна правят бижуто унисекс подарък, с който ще очаровате както жените, така и мъжете. Изберете за рожден ден, юбилей, имен ден, кръщене, 8 март

История на метеорита: "Серичо", каменно-железен метеорит, паласит от Кения, който е на път да стане един от най-известните метеорити за 2018г. Открит от двама братя масаи през 2016г. , които търсейки своите камилиса, са се натъкнали на няколко големи камъка.  До момента са намерени над два метрични тона от този красив паласит.

 

 

Цена

55,00 лв.

Изберете опаковка

  • торбичка от органза
  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колие с парченце от истински метеорит в акрилна смола - един уникален подарък в пълния смисъл на думата! Зарадвайте специален човек за специален повод!

Забележка: Koлиета се доставя със сертификат за метерита след направен рентгено флуорисцентно спектрален анализ. 

Имайте предвид, че всяко бижу се изработва индивидуално. Парченцето от метеорит е уникално. Възможни са разминавания в големината на различните висулки.

Интересното  за тези метеорити е, че те са се образували на границата на кора/мантия на млада планета или голям диференциран астероид. В един момент, гигантичен сблъсък с друг голям астероид разрушава младата планета. Паласитите са съставени предимно от кристали оливин в желязно-никелова матрица.

Верижката е кожена, с възможност да се регулира и приблизителна дължина: около 22 см.

Държачът, свързващ висулката и верижката, е изработен от сребро проба 925.

Опаковайте този разкош подобаващо - изберете торбичка от органза или подаръчна кутийка.

*Допълнително можете да закупите подаръчна кутийка към продукта. При избор на вариант с кутия, получавате и поздравителна картичка, която се персонализира с Ваше пожелание.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.