Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Пружина за трениране на предмишница

Арт.№ 1430217

Чудите се какво да подарите за имения или рожден де на гаджето или свой приятел, който обича да спортува и да се грижи за тялото си?

Имаме страхотна идея за повода! Вземете му мини фитнес уред, за да допълните домашния му фитнес. 

Пружина за трениране на предмишница е толкова компактна, че лесно може да излезе от рамките на дома и да е неотлъчна част от забързаното ежедневие и винаги готова да влезе в употреба ако остане малко време и желание за тренировка. 

 

 

Цена

3,60 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Представямв ви един мини фитнес чудо за стегнати предмишници!

Пружината за трениране на предмишница оказва високо съпротивление, което води до отлични резултати. Освен това е с меки ръкохватки, които са леки и удобни и ще предпазват от нараняване ръцете Ви. 

Този компактен уред ефективно спомага за развиване на дланите, подобрение на здравината и силата на хвата, повишаване работоспособността на предмишницата и спомагане за растежа й. 

Тегло: 0.05

Дължина: 13

Широчина: 10

Височина: 3

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.