Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ретро карта Typus Orbis Terrarum II

Арт.№ 0880048

Ретро картите са едно много оригинално подаръчно решение, което ще създаде страхотен акцент в интериора на дома или офиса. 

Подарете на Вашия баща, дядо, шеф, колега, племенник за пенсиониране, юбилей, дипломиране. 

Пожелайте нови хоризонти и сбъднати мечти по нетрадиционен начин!

Цена

54,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Автор: Абрахам Ортелий


Гравирана, ръчно оцветена карта на света от Абрахам Ортелий - известен геолог и картограф. Тя е истинско произведение на изкуството с Галеон, морски чудовища и текстове на латински от Сенека и Цицерон в красиво гравирани форми.

Това е третата карта на света на Ортелий, датирана от 1587 г. с неговия подпис, базирани на обиколката на Дрейк.

"Картата на овалния свят, използвана по-рано, е актуализирана в два основни аспекти: Южна Америка сега приема по-правилната форма и Соломонските острови са маркирани за пръв път" .
(Шърли)

Репродукцията представлява висококачествен печат с еко мастила, върху италианска канаваца. Платното е каширано до размер 30х40 см върху твърд гръб. При по-голям от този размер се опъва на подрамка. Какъвто и размер да изберете, винаги ще я получите аранжирана в подходяща рамка (като на снимката).

Размери: 36х50 (каширане)

 

Код: 16616

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.