Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сет бутилка 50 год. + 6 чаши кораб

Арт.№ 0691078

Търсите специален и незабравим подарък за 50 годишен юбилей?

Звучи като тежка и отговорна задача, но не и за нас! Предлагаме на Вашето внимание този стилен сет за аперитив от бутилка и 6 бр. чаши, изработени от стъкло.

Елегантната гравюра „50“ го прави тематичен подарък  за юбилея на Вашият баща, шеф, брат, колега или най-добър приятел!

Доверете се на доказано австийско качаство и направете празненството на любимия юбиляр наиситна незабравимо!

Цена

159,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Поднесете за един незабравим юбилей!

Стилен сет за аперитив от бутилка и 6 бр. чаши, изработени от стъкло.

Съдът за спиртни напитки е с класическа строга квадратна форма, която внася стил и традиция в поднасянето на напитката.

Акцент е масивната стъклена запушалка. Живописната детайлна декорация-кораб върху чашите придават на комплекта оригиналност и автентичност.

Съвместно с гравюрата „50“ върху съда за алкохол, са стилен подарък за юбилей.

Произведен от Artina, Австрия.

Предлага в луксозна синя подаръчна кутия.

Размери : Чаши: Ø 7,2 см.

Височина чаши: 8,2 см.

Височина бутилка: 24 см.

Вместимост Чаши: 200 мл.

Вместимост Бутилка: 1000 мл.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Сервизи

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.