Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, поради епидемиологичната обстановка и засиленото онлайн пазаруване, куриерските фирми работят с изоставащ график. Моля имайте предвид, че е възможно забавяне на поръчките по независещи от нас причини.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сет от ключодържател и калъф за документи с лого Ford

Арт.№ 0690043

Автомобилен сет, включващ ключодържател и калъф от естествена кожа Ford - модерен, стилен и типично мъжки подарък, с който ще зарадвате любим за сърцето Ви мъж!

Подарете сета като основен подарък или допълние на подарък. Вземете за рождения ден на своя баща или имения ден на Вашия брат, който е фен на английския концерн Ford. Усмихнете приятел, който наскоро си е купил Форд. 

Бъдете практични и далновидни в избора си на подарък. Ние винаги сме готови да помогнем!

Цена

45,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Автомобилен сет, включващ ключодържател и калъф от естествена кожа с лого Ford - подарък мечта за всеки мъж, който е любител на марка Ford. Освен практичен, комплектът е и много стилен. 

 Зарадвайте своя баща, брат, гадже, съпруг, най-добър приятел с повод и без повод!  Подходящ подарък по случай нова кола или работа , както и за имен ден, рожден ден и юбилей. 

Размери:

калъф за документи: 10*8 см

ключодържател: 9.5 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.