Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърен медальон Свети Тодор

Арт.№ 0420017

Сребърен медальон "Свети Тодор" е идейна изненада за всеки ценител и колекционер на монети и медали. Поднесете тематично на любим именик на Тодоровден (Тодор, Тодора, Теодора, Теодор, Тошо, Божидар/а, Дарина, Дора, Доротея) или поръчайте за друг специален повод на близък до сърцето Ви човек: сватба, годишнина, юбилей, рожден ден. 

Изберете сантиментален и изискан подарък, който ще остави скъп спомен за повода. Бъдете оригинални в избора си!

Цена

90,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

"Свети Тодор" представлява сребърен медал с обков, превръщащ го в медальон. Един елегантен и стойностен подарък, който да поднесете за Тодоровден, за рожден ден, сватба, юбилей. Подарете сантимент и скъп спомен, който може да се предава от поколение на поколение.  

Името Тодор означава "Божи дар" и произхожда от Theodoros. Свети Тодор е вестител на пролетта и покровител на конете. Конят е почитан от най-стари времена заради неговата вярност и преданост. Върху лицето на медала е изобразен ликът на Свети Тодор между два коня, а на гърба - два ангела.

Всички медали са поставени в красива кутия за разкош. Придружени са от сертификат за качество, картичка и подаръчна чантичка.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Сребро

Размер: 24 мм

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.