Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Тефтер за готварски рецепти

Арт.№ 1080008

Тефтер за рецепти с твърди корици и полускрита спирала COOK BOOK - едно чудесно дизайнерско решение за подарък за всяка домакиня. Поглезете себе си, Вашата майка, сестра, баба, по-добра половинка или всеки, който обича да се вихри из кухнята. 

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, сватба, годишнина, 8 март, новодомци или сладка закачка за бъдещата булка на моминско парти. 

Цена

29,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Тефтер за рецепти с твърди корици и полускрита спирала COOK BOOK

Дизайнерският тефтер ще се превърне във Вашия нов верен помощник в кухнята. Тефтерът разполага със 174 страници, съдържащи секции, в които можете да напишете любимите си рецепти, както и начина им на приготвяне. Всяка страница съдържа следната информация:

 - ИМЕ НА РЕЦЕПТАТА

 - ПРОДУКТИ

 - ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

 - ПОРЦИИ

- НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

-  ОЦЕНКА И СЛОЖНОСТ НА РЕЦЕПТАТА

На Ваше разположение са и няколко страници с основните мерни единици в кухнята, както и няколко забавни и мотивиращи послания.

 

Хахарктеристики:

- Размер А5, твърди корици;

- Бяла полускрита спирала;

- Обем от 174 страници, 100 г офсетова хартия;

- Пристига при Вас грижливо опакован в красива подаръчна кутия.

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Размер: А5

Видове подаръци: Тефтери

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.